Etablerarkurs hausten 2021

Det er mange ulike spørsmål som dukkar opp når ein har ein god idé som ein ynskjer å realisere i eit produkt eller ei teneste. Atheno vil i haust  arrangere ulike etablerarkurs. På kursa vil du få ei innføring i kva som er viktig å tenke på i samband med ei etablering. Målet er at du etter endt kurs skal ha eit godt grunnlag for å avklare og arbeide vidare med ideen eller verksemda di.

Går du med ein gründer i magen og er forviten på kva som skal til for å starta di eiga verksemd?

Det er mange ulike spørsmål som dukkar opp når ein har ein god idé som ein ynskjer å realisere i eit produkt eller ei teneste. Atheno vil i haust  arrangere ulike etablerarkurs. På kursa vil du få ei innføring i kva som er viktig å tenke på i samband med ei etablering. Målet er at du etter endt kurs skal ha eit godt grunnlag for å avklare og arbeide vidare med ideen eller verksemda di.

KURSDATOER

StartOpp kurs

22. september kl. 18-20  Sveio

27. september kl. 18-20  Bømlo

7. oktober  kl. 18-20  Fitjar og Stord , Atheno, Vabakkjen 6

12. oktober kl. 18-20  Tysnes – Vågen AS

Marknadsføringskurs

20. oktober kl. 17-19 – Atheno, Vabakkjen 6

Økonomikurs

27. oktober kl. 09-14.30  Atheno, Vabakkjen 6

Kursa er gratis og ope for alle.  For meir informasjon og/eller påmelding ta kontakt med reidun@atheno.no